A Square Enix ma jelentette be új játékát, amelynek a Murdered: Soul Suspect címet adták. A cég sajnos egyelőre nem volt hajlandó részletekbe bocsátkozni a projekttel kapcsolatban, így például nem tudjuk azt, hogy melyik stúdió csinálja, és mikorra tervezik megjelentetni, azt viszont tudjuk, hogy a jelenlegi generációs konzolokra (Xbox 360, PlayStation 3) és PC-re készül az anyag, mely egy kifejezetten nehéz gyilkossági ügy körül forog.

Murdered: Soul Suspect -- új játék a Square Enixtől
Melyik ügyet a legnehezebb megoldani? -- kérdezi tőlünk a hivatalos oldal

Ameddig várunk, érdemes lehet felkeresni a hivatalos oldalt, ahol a fenti kép fogad minket. Ez egy érdekes, harangszerű szimbólum, melynek minden valószínűség szerint köze van a szóban forgó gyilkosság(ok)hoz, talán pont a gyilkos védjegye. Az oldal továbbá magában rejt egy kis játékot is, konkrétan egy bejelentkező képernyőt, ahova a Ronan jelszót beírva megkapjuk az első játékképet, illetve a játékkal kapcsolatos különböző forrásokból (twitter, e-mail) egy harmadik képet is össze tudunk rakni, rajta ismét a rejtélyes szimbólummal.

Murdered: Soul Suspect -- új játék a Square Enixtől

A kép tulajdonságait átnézve az alábbi üzenetre bukkanhatunk:„Detectives aren’t supposed to get bloody knuckles, but I’ve done a lot of things I wasn’t supposed to do. I lived through it all, the beat-downs, the back-stabbing, disrespect most people wouldn’t see in ten lifetimes and I never lost a fight… until now.” (Egy detektívnek nem kell bemocskolnia a kezét, ám én sok olyan dolgot tettem, amit nem kellett volna. Elviseltem mind, a megalázásokat, a hátbatámadásokat, a tiszteletlenséget, mellyel a legtöbb ember tíz élet során se találkozna, és sosem vesztettem el egy csatát sem... mostanáig.)