Az eltelt három hónapban az óriáskiadó 841 millió dollár bevételt könyvelt el, ami nagyjából 100 millióval több, mint a tavalyi eredmények. Ezen felül a működési készpénzáramlás már harmadik éve stabilan egymilliárd dollár felett van, illetve a cégnek 3,4 milliárd dollár tartaléka van készpénzben és befektetésekben, miközben adósságuk nincs. Ezek tükrében nem meglepő, hogy a kimagaslóan jó gazdasági évet vár cég -- 4,3-4,6 milliárd dollár bevételt tippelnek.

„A folyamatosan kiváló minőségre törekvés, a dolgozóink szakértelme és a szórakoztató élményre való koncentrálás lehetővé tette, hogy ismét a vártnál jobban zárjuk a gazdasági negyedévünket.” – Bobby Kotick, az Activision vezérigazgatója.

A kiadó legnépszerűbb játékai a World of Warcraft: Mists of Pandaria, a Diablo III és a Skylanders Spyro's Adventure volt. A Mists of Pandaria az első héten 2,7 millió példányban fogyott, a Diablóból tízmillió kelt el, a Skylanders pedig Észak-Amerikában jobban fogyott, mint pár nagyobb kaliberű játék, sőt az év első kilenc hónapjában ez volt a legnépszerűbb játékfigura-széria. Továbbá a digitális eladások is növekedtek: a teljes bevétel 57 százalékát ezek tették ki.