• Drágább lesz az NBA 2k21 az új konzolokon
  • Kivéve a gyűjtői kiadást, az egységes árat kapott
  • A 2K az elkedést a szebb grafikával, extra tartalmakkal és a rövid töltési idővel magyarázza

Június elején láthattuk az NBA 2K21 trailerét, ami már a PS5-re lett kihegyezve, de akkor még nem tudhattuk, hogy a játék a következő generáció konzoljain valamivel drágábbak lesznek, mint PS4-re és Xbox One-ra készülő testvéreik. A két generáció között a különbség 10 dollár lesz, vagyis a régi konzolokra 60, az újakra 70 dollárért, azaz nagyjából 18 700 és 21 800 forintért vehetjük meg az NBA 2K21-et.

A 2K azzal magyarázta a különbséget, hogy PS5-re és Xbox Series X-re az alapjaitól építették újra a 2K21-et, így nemcsak szebb lesz a játék, hanem gyorsabban is fog betölteni. Plusz az újgenerációs konzolokra kiadott játékban kibővített játékmódokat és további extra funkciókat is kapunk majd.

A dolog akkor válik még érdekesebbé, amikor szembesülünk azzal, hogy a 99.99 dolláros (nagyjából 31 200 forintos) Mamba Forever Editionhöz bónuszként jár a PS4-es vagy Xbox One-os változat. Vagyis a 2K Games jelenleg úgy képzeli, hogy a játékosok vagy  megveszik régi és újgenerációs konzolra is a játékot, vagy kifizetik a 30-40 dollárnyi pluszt azért a kiadásért, amiben benne van mindkét változat. Jelenleg ugyanis nincs szó arról, hogy a Cyberpunk 2077-hez vagy a Destiny 2-höz hasonlóan a régi konzolokra vásárlók ingyenes frissítést kapnának.

nba-2k21-ps5-xbox-series-x.jpg