• Idén nyáron érkezik a Necromunda: Underhive Wars
  • Mely a Warhammer 40K hírhedt bolyvárosaiba kalauzol el minket
  • Ahol nem épp gyerekjáték az élet
  • Amit az új sztori trailer is nagyszerűen érzékeltet

A Warhammer 40K az elmúlt években rengeteg játékfeldolgozást kapott (például a magyar NeoCoreGames csapatától is), azonban ezen feldolgozások jó része a világ alapjait jelentő, fajok közti soha véget nem érő háborúra fókuszált. Idén nyáron viszont érkezik egy taktikai RPG, mely jóval kisebb mértékben, mondhatni, hogy helyi viszonylatba mutatja majd be nekünk a Warhammer 40K folyamatos háborúit.

necromunda-underhive-wars-01.jpg

Ez a játék pedig nem más, mint a Rogue Factor által jegyzett, és a Focus Home Interactive gondozásában megjelenő Necromunda: Underhive Wars. Ahogy a címe is mutatja, a játék Necromunda brutálisan túlnépesedett világára kalauzol majd el bennünket, ahol a bolyvárosok kegyelmet és könyörületet nem ismerő alsó szintjein kell majd boldogulnunk a kezdéskor kiválasztható három banda egyikével.

A nagysikerű társason alapuló játékhoz ráadásul a fejlesztők szerint egy változatos és gazdagon kidolgozott történet is jár majd, melybe már most belekóstolhatunk a Necromunda: Underhive Wars legújabb sztori trailere segítségével. Nektek hogy tetszik, amit eddig láthattunk a játékból?