• A Phosphor Studios tegnap bejelentette legújabb játékát, a Dakka Squadront
  • Ebben a repülőszimulátorban a Warhammer 40k orkajait irányíthatjuk majd
  • Akiknek alsó hangon is sajátságos elképzelésük van a repülés művészetéről

Az elmúlt pár évben igencsak megugrott a Warhammer játékok népszerűsége mind a hagyományos, mind a 40k fronton, amihez nagyban hozzájárul az is, hogy a Games Workshop újabban elég könnyen osztogatja az univerzum licenszét. Egy csomó érdekes és izgalmas alkotás született már meg így, most azonban a Phosphor Studios valami igazán hiánypótlót jelentett be: nem csalás, nem ámítás, érkezik a Dakka Squadron címen futó repülőszimulátor.

dakka-squadron-01.jpg

A játék, mint ahogy azt a Warhammer 40k világában jártasak már a címéből is sejthetik, az orkok légierejét mutatja majd be működés közben. Tekintve, hogy a zöldbőrűek nem épp a Warhammer 40k legintelligensebb faját képviselik, így a repülésről is elég egzotikus nézeteket vallanak (ami valószínűleg már a rövid trailerből is átjön), mi meg már alig várjuk, hogy ezek az unortodox technikák és megoldások a képernyőnkön is életre keljenek.

Hogy a Dakka Squadron pontosan mikor jelenik meg, azt sajnos még nem tudni, de a készítők mindenképp idén be akarják még mutatni az alkotásukat a közönségnek.