Az EA bejelentette - miután az Amazonról kiszivárgott nem kevés információ - a legújabb Need for Speed játékot, ami a Payback alcímet kapta és november 10-én jelenik meg világszerte PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, de akik tagjai az EA Access-nek, azok már november 2-án játszhatnak vele PC-n és Xbox One-on.

A Need for Speed: Payback helyszíne Fortune Valley, ami leginkább Las Vegasra hajaz, és három karaktert irányíthatunk majd: Tylert, a Versenyzőt; Macet, a Hóembert és Jesst, a Kormányost. Mindhárom más-más versenytípusra szakosodott, a céljuk pedig az, hogy egyre magasabbra kússzanak az illegális versenyek bajnoki listáján, miközben egyre jobb és jobb autókat építenek (testre szabható gépjárművek) és maguk is egyre tehetségesebbé válnak. A tró a The House nevű kartellel próbál szembeszállni, ami mindent és mindenkit ural Fortune Valley-ben, a rendőröktől a kaszinókig.

need-for-speed-payback-box-art.jpg

Még egy csodaszép trailert is kaptunk, amelyben a száguldás mellett bizony történet is akad, bár úgy néz ki, az azért nem fog többet mutatni, mint a Halálos iramban filmsorozat bármelyik epizódja, de a Need for Speedet nem is ezért szeretjük.

A játékhoz egyúttal bejelentették a Payback Deluxe Editiont, amit már elő is rendelhetünk 79,99 euróért, azaz nagyjából 24 ezer forintért (a Standard Edition 59.99 euróba, vagyis körülbelül 18 ezer forintba került). Ennek tartalma a Story Mission Pack extra küldetésekkel, exluzív díszítő elemek, 5% reputáció bónusz és 10% kedvezmény a játékon belüli vásárlásokra.

Az előrendelők továbbá megkapják a Platinum Car Packot, amiben öt egyedi kinézetű gépjármű található: a Chevrolet Camaro SS 1967, a Dodge Charger R/T 1969, a Ford F-150 Raptor 2016, a Nissan 350Z 2008 és a Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!