Már egy ideje tudunk a Super Meat Boy mobilos változatáról, ám azon túl, hogy jön, semmi érdemleges nem derült ki róla -- legalábbis idáig. A rajongók féltek, hogy a könnyed szórakozásra kihegyezett platform miatt csökken a kihívás mértéke, a készítők viszont épp ennek ellenkezőjét erősítették meg.

Nehéz lesz a mobilos Super Meat Boy

"Olyan játékot akarunk csinálni, ami NEKÜNK is tetszik, vagyis egy kellően hosszú, reflexekre építő platformert, kellően kifinomult irányítással, ami nem manipulál semmilyen üzleti szarsággal, csak hogy többet kaszáljon. Azt akarjuk, hogy a Super Meat Boy: The Game (igen, ez a mobilos változat címe) bebizonyítsa a játékosoknak, hogy tiszteljük őket, és nem csak azzal, hogy nem befolyásoljuk őket, de hogy tudjuk, valós kihívásra vágynak, és élvezzék, ha valami vége sikerült... ahogy a jó játékokban szokás."

A csapat az első képet is kiadta a játékból, mely a pályaválasztó menüt ábrázolja: bár csak nyolc szintnek van hely, a csapat ígéri, hogy tartalomban a mobilos port vetekszik majd az asztali változattal. A képek és az adatlap az alapváltozatból valók.