• Ingyenesen játszható néhány napig a Fallout 76, az Europa Universalis 4 és a Space Engineers
  • Mindhárom játék jelentős kedvezménnyel vásárolható meg

Ha még nem csináltatok magatoknak programot a hosszú hétvégére, akkor most ajánlunk nektek, méghozzá kapásból hármat is, a Steamen ugyanis több cím is ingyen játszható néhány nap erejéig.

nem-fogunk-unatkozni-a-hosszu-hetvegen-harom-jatek-is-ingyenesen-jatszhato-a-steamen.jpg

A trióból a legnagyobb név egyértelműen a Fallout 76, amely egészen október 26. (hétfő) 20 óráig lesz elérhető egy ingyenes hétvége keretein belül, és ha megtetszett, akkor ráadásul jókora kedvezménnyel (-60%) meg is vehetitek, 15.99 euróért.

A második játék az Europa Universalis 4, melynek a második részét éppen most osztogatják ingyen a GOG-on. Néhány napig pedig a történelmi stratégia negyedik felvonása is kipróbálható: a lehetőség október 25. (vasárnap) 19 óráig él, és itt is masszív leárazás (-75%) van, mindössze 9.99 euróért zsákolható be a játék.

Végül, de nem utolsósorban itt van nekünk a tavaly megjelent Space Engineers, amely némileg rövidebb ideig, október 23. (péntek) 22 óráig játszható ingyen. Érdemes tehát ezzel az űrben játszódó szimulátorral kezdeni, és ha megtetszett, őt is megvehetitek akciósan (-30%), 11.89 euróért.