Ezen felül számos érdekességet zsúfoltunk a legfrissebb számunkba: rögtön itt van a Batman: Arkham Asylum, minden létező információval, amit a játékról egyáltalán tudni lehet. Górcső alá vettük a Resident Evil 5-öt is, és arra a megállapításra jutottunk, hogy a széria ismét a régi fényében tündököl. Ezúttal sem maradunk online móka nélkül, hiszen megemlékezünk a Champions Online-ról, sőt, nem feledkeztünk meg a Last Remnantról sem, a Square Enix új játékáról, ami végre érkezik PC-re is.

Nem is olyan piszkos 12Nem is olyan piszkos 12

Tesztjeink között itt van a brutálisan jó Crysis: Warhead, megnéztük a Witcher: Enchanted Editiont, monitorvégre kaptuk a Pure-t, leteszteltük a Lego: Batmant és végre megérkezett a Sid Meier-féle Civilization IV Colonization „kiegészítője” is. Akad kalandjáték a tarsolyban, a Nikopol: Secrets of the Immortals, amely egy király képregény alapján készült, habár tized olyan jó sem lett.

Nagy meglepetésprogram a King’s Bounty, amely a Heroes-sorozat nyomdokaiba lép (illetve fordítva... - ]{redenc). Megnéztük a STALKER: Clear Sky és a Flatout: Ultimate Carnage magyar változatát, beesett egy űrszimulátor a Dark Horizon személyében, és itt a régóta várt Sacred 2 is, amely megosztotta a szerkesztőséget. Sikerült lecsapnunk a MotoGP 08-ra is, végre Talma bőrében is a nyeregbe pattanhatunk -- meg se álljatok a világbajnoki címig! Ezen felül van még egy csipetnyi WorldShift, és ismét jelentkezik a Top5 és a "Futottak még" rovat.

Nem is olyan piszkos 12Nem is olyan piszkos 12Nem is olyan piszkos 12

Konzolos fronton itt az Infinite Undiscovery, a Facebreaker és a Warhammer: Battle March, és a legnagyobb durranás, az Endwar, amiben a saját hangunkkal irányíthatjuk a csapatokat. Na de nem feledkezhetünk meg a Little Big Planetről sem, ennek "személyében" az utóbbi évek legaranyosabb platformjátékát köszönhetjük.

Nem is olyan piszkos 12Nem is olyan piszkos 12Nem is olyan piszkos 12

Hardverrovatunkban a Radeon HD4670 kerül terítékre, megnéztük az új Apple cuccokat, itt az új AMD 790GX csip, és a Google Chrome is teljes tesztnek lett kitéve. Ezen felül HAG és hardverbemutatók, és természetesen mentőövek várnak mindenkit.

Levrov három oldalon, egy egész kupac nyertessel, kis képregénnyel és Crysis Warhead nyereményjátékkal! Végül az utolsó szó jogán: teljes játékunk a Heroes of Might and Magic IV magyar szinkronnal és a magazin szokás szerint 132 oldalon érkezik, az előző számban már tapasztalt, kevesebb kép, több szöveg megoldással -- jó szórakozást mindenkinek!