Az Egyesült Királyságban a helyzet változatlan, már ami a Chart Track által összeállított játékeladási toplista első három helyezettjét illeti, hiszen a múlt héthez hasonlóan ismételten a FIFA 16 - Call of Duty: Black Ops 3 – Star Wars: Battlefront trió végzett az élen.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Az új belépők nem igazán tudták megszorítani őket, a legsikeresebb újonc, a Just Cause 3 a negyedik pozícióban siklóernyőzte be magát, ami azért így is 46% jobb eredményt produkált a nyitó hetében a szigetországban, mint a sorozat előző epizódja, a Just Cause 2. A Ubisoft portékája, a Tom Clancy's Rainbow Six: Siege pedig ennél is rosszabbul járt, hiszen csupán a hatodik helyen kezdte meg pályafutását a brit játékeladási listán, így a több hete az élmezőnyben tanyázó Fallout 4-nek sikerült megelőznie.

A Fekete Péntek utóhatásaként az Uncharted: Nathan Drake Collection és a WWE 2K16 szintén befért az első tíz helyezett közé, ellenben a kizárólag Wii U-ra megjelent Xenoblade Chronicles X című programmal, amely csak a 28. helyet tudta megkaparintani. Pedig 73%-kal jobb mutatókat produkált, mint elődje, a Wii masinákra írt 2011-es Xenoblade Chronicles.

Íme a Top10:

  1. FIFA 16
  2. Call of Duty: Black Ops 3
  3. Star Wars Battlefront
  4. Just Cause 3
  5. Fallout 4
  6. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
  7. Minecraft: Story Mode
  8. Grand Theft Auto 5
  9. Uncharted: Nathan Drake Collection
  10. WWE 2K16