Bár tegnapelőtt hivatalosan is bejelentették az adatlapunkon is látható World of Warcraft: Warlords of Draenor című kiegészítőt, tény, hogy a világ legnépszerűbb MMORPG-jeként számon tartott WoW egyre több játékost veszít. Az elvándorlás az utóbbi két évben olyan gyors tempót diktált, hogy egyre több helyről lehetett hallani egy esetleges free-to-play váltásról, amit persze a Blizzard nem erősített meg. Igaz, nem is tagadták, legalábbis eddig. Tegnap viszont a Eurogamernek J Allen Brack produkciós igazgató határozottan cáfolta az efféle híreszteltéseket: a World of Warcraft marad havidíjas játék.

"Nem úgy terveztük ezt a játékot, hogy free-to-play legyen. Teljesen át kellene dolgoznunk ahhoz, hogy ez lehetséges legyen. Ez pedig nem olyasmi, amit jelenleg számításba veszünk." -- fogalmazott féreérthetetlenül Brack.

Hát igen, a Blizzard még mindig jól keres a két hét múlva 9. születésnapját ünneplő World of Warcrafton, és amíg ez így van, addig valószínűleg nem lesz F2P a játék. Az új kiegészítő trailerét alant találjátok, érdemes megnézni.