A Blizzard a BlizzConon lerántotta a leplet a hetek óta pletykált ötödik WoW-kiegészítőről. A World of Warcraft: Warlords of Draenor az orkok őshazájába, Draenorba kalauzolja el a méltán híres MMORPG kalandorait, hogy segítsenek megállítani a gonosz Iron Horde-ot, mielőtt lerohanja és megsemmisíti Azeroth földjét. A WoW lore-jában régóta szereplő mitikus ork klánok és helyszínek végre megelevenednek, egy sor izgalmas küldetést és sztorit tárva a játékosok elé.

A World of Warcraft: Warlords of Draenor 100-ra emeli az elérhető karakterszintet, és lehetővé teszi, hogy saját bázist építsünk az új területen, ami egyébként lávás, vasércbányákkal tarkított, sötét és fenyegető helynek ígérkezik. Fontos újítás továbbá, hogy a World of Warcraft régóta változatlan grafikáján is frissít a Blizzard: az összes régi faj új külsőt kap, és egész Azeroth ráncfelvarráson esik át, hogy 2014-ben is jól mutasson. Vagy 2015-ben. Vagy 2016-ban. Igen, jól sejtitek, az új kiegészítőhöz nincs megjelenési dátum. Ellenben kaptunk két videót és egy tonna képet, ezeket leshetitek meg alant. A bejelentési videó a csapattól megszokott minőségű munka (ami érdekes módon nem CGI), míg a Faction Locations trailer a frakciók kezdőpontjait mutatja meg.

A BlizzCon Los Angeles-i idő szerint pénteken és szombaton át tart, de fajsúlyos bejelentések csak pénteken (azaz ma éjszaka) várhatók. Reméljük, a rendezvény végére azért kapunk egy homályos utalást arra nézve, mikor látogathatjuk meg Draenor döbbenetes és félelmet keltő birodalmát. További infókért és a lore, illetve a questek legfontosabb elemeinek, karaktereinek részletes leírásáért látogassatok el a hivatalos oldalra -- de egyébként akkor is érdemes megnézni a weblapot, ha nem érdekel a játék, mert nagyon szép, igényes anyag.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!