Egy éves kihagyás után, 2013. novemeber 8. és 9. között ismét megrendezésre kerül a Blizzard saját show-ja, a Los Angeles-i BlizzCon, melynek során a legújabb Blizzard-megjelenések, bejelentések, hírek kerülnek napvilágra. Mindig izgalmas esemény ez egy rajongó számára, így mi is maximálisan odatesszük magunkat: ezen az oldalon minden olyan hírt meg fogtok találni, ami fontos, kiemelve azon eseményeket, amik miatt érdemes figyelni az amerikai rendezvényre.

Ami már most biztosnak tűnik, az az, hogy a Blizzard előveszi az új StarCraft 2 kiegészítőt, illetve hogy bemutatkozik a cég válasza a Valve-féle DotA 2-re, a nemrégiben Blizzard All-Starsról átnevezett Heroes of the Storm. Ezen felül várjuk még a Diablo 3: Reaper of Soulst is. És talán végre a Titanból is látunk valamit, bár ez mind csak spekuláció, és mint tudjuk, a Blizzard útjai kifürkészhetetlenek. Tartsatok hát velünk a november 8-i hétvégén, hogy megtudjuk, mit sodor felénk a játékvilág hóvihara!

Diablo 3: Reaper of Souls

Bemutatkozott a Diablo 3: Reaper of Souls új videója, amiben az újdonságok játsszák a főszerepet. Alant megnézhetitek! Megjelenés: 2014. További infók itt.

World of Warcraft: Warlords of Draenor

Bejelentették a World of Warcraft: Warlords of Draenor című WoW-kiegészítőt. Alant képes és videók láthatók a játékból.

Heroes of the Storm

Bemutatkozott a Heroes of the Storm című Blizzard MOBA. A fontosabb tudnivalók:

  • 20 perces meccsek
  • Blizzard hősök (az első változatban 18 darab)
  • Sok pálya, interaktív elemekkel
  • Ingyenes játék

Videók és képek alant:

Warcraft-film infók

Egy beszélgetős panelen a Warcraft-film első részletei is bemutatásra kerültek. Ha érdekelnek, katt ide! Alant művészi munkákat láthatsz a 2016-ban bemutatásra kerülő moziból.

A BlizzCon 2013 legjobb csajai