Novemberben tartják az idei BlizzCont

A Blizzard nem tétlenkedik: bár még a StarCraft II: Heart of the Swarm (adatlapunkon) sem jelent meg, máris bejelentették, hogy november 8-án és 9-én minden a legendás fejlesztőcég játékairól fog szólni, hisz e két késő őszi napon kerül megrendezésre a 2013-as BlizzCon. A tavalyi esztendőt kihagyta a Blizzard, így idén valami naggyal kell előrukkolniuk -- várható újabb World of Warcraft kiegészítő, Diablo III expanzió, StarCraft II: Legacy of the Void (azaz a protossos expanzió), és persze Blizzard All-Stars, alias "az igazi DotA 2". Éééés talán csurran-cseppen valamennyi infó a Titan MMOG-ről is, mely a WoW utódja lesz, ám azon túl, hogy egy ideje fejlesztik, semmit sem tudunk róla.

Lesznek persze versenyek is, az eSport nagyjai mind erre a két napra gyúrnak mostantól. Minket, játékosokat azonban nem emiatt vonz a BlizzCon igazán. Sokkal inkább az ipari szempontból is igen jelentős csapat jövője az, ami izgatja a többséget, hisz nem telt el úgy BlizzCon, hogy ne esett volna le az állunk -- legutóbb, 2011 októberében a Mists of Pandaria láttán estünk hanyatt a gurulós irodai székkel.

Ha tehát valaki a kaliforniai Anaheim Convention Center felé veszi az irányt az említett hétvégén, szóljon, bepattanunk mi is a kocsiba!