• A Bethesda ott lesz az E3 2019-en
  • A Starfield és a The Elder Scrolls 6 viszont nem

Todd Howard megerősítette, hogy az idei E3 során fölösleges számítanunk egy újabb teaserre, vagy úgy általában véve bármilyen infóra a The Elder Scrolls vagy a Starfield kapcsán. Howard többedmagával a PAX East során tartott műsorukban beszélt a játékaikról, mikor megjegyezte:

“A technológia, amit építünk, először a Starfieldben mutatkozik be, a második verziója érkezik a TES6-ba. És mielőtt bárki megkérdezné, kérem, legyetek türelmesek. Hosszú idő lesz. Ez egyik játék esetében sem olyasmi, amiről az idei E3 során beszélünk majd. Szóval, csak türelem”

nem-lesz-ott-az-e3on-az-elder-scrolls-6.jpg

Ez a bizonyos technológia egyébként a fotogrammetria, mellyel fényképek alapján készítik el a világ és egyéb assetek modelleit, textúrástul-mindenestül, hogy a lehető legrealisztkusabb képet kapjuk. Mármint a tervek szerint ugye, mert a Bethesda sosem a bugmentes játékairól volt híres, ha pedig továbbra is a Gamebryo-t foltozgatják, ez valószínűleg így is marad. Addig is érjétek be a The Elder Scrolls 25 éves évfordulóját ünneplő videóval, vagy az önálló és ingyenes moddal, az Enderallal.