• Még ebben a hónapban leleplezhetik az új Call of Duty-t
  • Ami állítólag a Vanguard alcímet viseli
  • És katasztrófa volt a fejlesztése

A Nap nyugaton nyugszik és keleten kel – ez olyan igazság, ami nem annyira biztos, mint az, hogy nem telhet el év új Call of Duty nélkül. Na jó, ez talán kicsit túlzás, pláne annak tükrében, hogy itt van augusztus, és még azt sem tudjuk biztosan, hogyan nevezzük az idei Call of Duty-t.

Annyi biztos, hogy a Sledgehammer Games fejleszti, ezen kívül minden mást – egyelőre meg nem erősített – szivárgásoknak köszönhetünk. Innét tudjuk például azt, hogy valószínűleg a Vanguard alcímet kapja az idei Call of Duty és inkább egy Black Ops Cold War 2.0 lesz. Hogy miért ennyire titkolózó az Activision? Nos, talán azért, mert igaz az az áprilisi hír, amely szerint komoly gondok vannak a fejlesztés körül, méghozzá olyan komolyan, hogy már az Activision is lemondott az új felvonás sikeréről.

Akárhogy is, egy újabb szivárgás szerint azért ebben a hónapban, még pontosabban augusztus harmadik hetében megismerkedhetünk az új Call of Duty-val. Legalábbis így tudja a Modern Warzone című rajongói oldal. Az értesüléseik szerint az új CoD a Warzone-on keresztül lesz leleplezve.