• A No Man's Sky körül valami készülődik
  • Minden jel egy új frissítésre utal

A No Man's Sky remek példája annak, miként sülhet el visszafele a hype, sokan csalódottan álltak fel a játék elől, vagy térítették vissa annak árát. A rengeteg negatív visszhang ellenére a Hello Games nem adja fel, és most már a harmadik frissítést készítik elő – legalábbis erre utaló nyomokat rejt az az ARG (Alternate Reality Game), mely még most is zajlik.

A “Waking Titan” elnevezésű játék még június elején indult, és bevallom őszintén bár megpróbálkoztam felzárkóztatni a tudásomat ezzel kapcsolatban, hamar rájottem, hogy nem fog menni. A játék számos weboldalt, rádióállomásokat, fiktív szereplőket, kódokat és “live dropokat” (amikor valahova el kell menni a valóságban egy nyomért) von be, hogy képtelen voltam mindet lekövetni.

Annak fényében pedig, hogy egyelőre homály fedi mi is lesz a Waking Titan végkimenetele - már a mi a várható frissítés tartalmát illeti – úgy döntöttem nem éri meg a fáradozást, úgyhogy a közösség összegzésére (no meg egy elég egyértelmű levélre) támaszkodva egyet biztosan kijelenthetünk: augusztusban lezáródik a játék és egy méretes frissítés érkezik a No Man's Sky-hoz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!