• A Waking Titan weboldal újraindult
  • Az elejtett nyomok egy komolyabb frissítésre utalnak

A No Man's Sky kálváriáját aligha kell bemutatni, azóta azonban sok víz lefolyt a Dunán, és több frissítés is új életet lehelt a játékba. A kiegészítéseket minden esetben egy alternatív valóság-játék (Alternate Reaity Game; ARG) vezette be, a fejlesztők különböző fejtörőkkel, kódokkal és feladatokkal vonták be a közösséget, így felfedve nyomokat az elkövetkezendő tartalmakról.

Ennek egyik fókuszpontja a Waking Titan weboldal, mely most visszaállt eredeti álapotába, ezzel jelezve, hogy valami készülődik. A nyomokat követve a Superlumina és Myriad 70 oldalakra egyre inkább úgy fest, hogy az 1.3-as frissítés után egyből az 1.5 következik majd, és valami módon a tükrökhöz lesz köze. Valamint egy elrejtett üzenet alapján a játék legelkötelezettebb követői is hamarosan megkapják valós, V4 AtlasPassaikat.

00-4.png

Hogy mit rejt majd a következő frissítés, és mikor jelenik meg, az egyelőre rejtély – de az előzőleg lezajlott ARG alapján akár egy hónapba is beletelhet. Ha vannak tippeitek, netán aktívan követitek az eseményt, írjátok meg nekünk!