• Egy egész sor újdonságot hoz a No Man's Sky frissítése
  • Már az is biztos, hogy ma érkezik az Atlas Rises

A No Man's Sky 1.3-as frissítéséről a napokban osztott meg néhány információt Sean Murray, tőle tudjuk, hogy jóval nagyobb hangsúlyt kap a történet, és hogy a portálok is bemutatkoznak. Ennél azonban jóval többre számíthatunk, egy mostanra már eltávolított, jelszóval védett oldalról való szivárgásnak köszönhetően. A SEO és CSS adatokból a következőket sikerült kihámozni:

“Az Atlas Rises egy teljesen új és átalakított történetet, portálokat, procedurális küldetésrendszert, kereskedelmet érintő javításokat, működő gazdaságot, közös felfedezést és még sok minden mást hoz. A frissítés a No Man's Sky egy éves évfordulóját jelöli, és rengeteg dolog változott”.

no-mans-sky-13-1-640x360.jpg

Ebből tudjuk biztosan, amit már sejteni lehetett: a frissítés a játék évfordulóján, azaz a mai napon érkezik, de a fenti szöveg mellett a CSS további utalásokat tartalmazott. A harcrendszer átalakításáról, csillagközi kereskedelemről, új világokról, átalakított UI-ról és a felszín átformálásáról is találtak utalásokat. Ezek egy része egyértelmű, ami pedig még homályos, arról a változtatások listája számol majd be - nem kell sokat várni.

Ja, és két képet is csencseltek, alacsony felbontásuk miattt nem galériába, hanem a cikkbe beillesztve láthatjátok őket.

no-mans-sky-13-2-640x360.jpg

Ez a frissítés elég lesz, hogy újra elővegyétek a játékot?