Skyrim gyönyörű hely egy gyönyörű játékban, de tény, hogy egy idő után az örök hó birodalma is az agyunkra mehet. Jól esne ilyenkor egy kis frissítő napsütés, egy kis kellemes nyári hőhullám, ami segít ellazítani a hegymászásban megfáradt tagokat. Nos, bár a The Elder Scrolls V-ben erre alapból nincs lehetőség, egy új modnak hála a PC-s játékosok kicserélhetik a farkasordító időjárást.

A fenti videó magáért beszél, nehéz bármit is hozzáfűzni. Megjelentek többek között a pandák, a fókák, a raptorok (!) és a dzsungelpókok, a tundrából sivatag lett, az épületeket, növényeket, objektumokat újratextúrázták. A mod kiemelt igényességről tesz tanúbizonyságot, és bár itt-ott vannak csúnyább részek, illetve a sebesség is 4-6 fps-re zuhan pár helyen, a Tropical Skyrim az edigi legösszetettebb látványmod, ami készült a hatalmas szerepjátékhoz.

A Tropical Skyrim hivatalos weboldalán egy rakás fontos információ fellelhető, többek között a modhoz ajánlott egyéb modifikációk listája is. Felhívjuk a figyelmet továbbá, hogy egy sor egyéb kiegészítővel nem működik együtt a Tropical Skyrim, szóval tessék körültekintően installálni, és minden fájlról készítsetek biztonsági másolatokat!