Hiába érkezett meg a legmelegebb évszak, uborkaszezonnak nyoma sincs, tele a magazin jobbnál-jobb játékokkal. A bemutatóink között kiemelt helyen szerepel a hat oldalon terpeszkedő Modern Warfare 2, a Blur, a Dead Rising 2 és az Aliens vs Predator, de ezen felül olvashattok még a Kingdom Under Fire II-ről, a The Saboteur-ről és Miguel ismét jelentkezett egy humoros írással, ami a pokol tizedik bugyrát veszi szemügyre.

Nyárindító Guru!Nyárindító Guru!Nyárindító Guru!

A tesztek között egy minden részletre kiterjedő The Sims 3 írással kezdünk ]{redenc mester tollából, itt az év eddigi legjobb akciójátéka, az X-Men Origins: Wolverine, megérkezett a Bionic Commando, itt a szellemes Ghostbusters és Fallout 3 legújabb kiegészítője, a Broken Steel. Természetesen nem maradhatott ki a Terminator: Salvation és a Battlestations: Pacific sem, de emellett lesz még Spore kiegészítő (Galactic Adventures), kalandjáték (Still Life 2), lopakodós western (Helldorado) és lopakodós hölgyemény (Velvet Assassin) is.

Nyárindító Guru!Nyárindító Guru!Nyárindító Guru!

A hardverrovat is izzik, hiszen teszteltük az nVidia GeForce GTX 275-öt és az ATI Radeon HD4770-et, eláruljuk, hogy érdemes-e négymagos processzorra váltani, és kicsit elmerültünk a Windows 7-ben is, ha már úgyis telepíthetitek a DVD-mellékletünkről (figyelem, bootolható!).

Ezen felül minden a régiben, a megszokott rovatok, a megszokott színvonal és ne feledjétek, siessetek az újságárushoz, hiszen az akciódús teljes játék és remek tartalom mellett most egy The Sims 3 bónusz lemez is vár rátok, arról nem is beszélve, hogy simán nyerhettek 100 darab Dead Space-t és Red Alert 3-at. Jó szórakozást és a Guru legyen veletek!

» Teljes játék ajánló