Igen, jól látod, újra él a nyereményjáték, van még egy esélyed nyerni egy Sea of Thieves kulcsot.

Mint arról előzetesen már hírt adtunk, az Xbox One exkluzív Sea of Thieves című játékunk március 20-i megjelenése előtt egy zárt béta teszt  keretén belül mindenki ízelítőt kaphat a kalózélet nyújtotta izgalmakból. Január 24-29 között kihajózhatunk és próbára tehetjük magunkat a Rare fejlesztőstúdió által kreált mesés tengeri világban, ahol barátainkkal közös legénységet alkotva próbára tehetjük magunkat, a valaha volt legnagyobb tengeri ütközetekben.

Most a Microsoftnak köszönhetően lehetőség adódott arra, hogy a megjelenés előtt, az előrendelők mellett Te is ízelítőt kaphass az élményből: újabb 10 db hozzáférést kaptunk a játék bétájához. A kulcsok PC és Xbox Platformon egyaránt működnek, beváltani őket a Microsoft Áruházában, bejelentkezés után lehet.

Horgonyt fel, irány a tenger, vagyis először egy egyszerű kérdésre kell csak válaszolni - katt ide! Nem árt azért sietni, a sorsolásra holnap, azaz január 26-án reggel nyolckor kerül sor.

És egy baráti figyelmeztetés - ha felszaporodnak a visszaélések, akkor mindenkit, aki kicsit is gyanús vagy ügyeskedni próbál, a továbbiakban - és a jövőbeni nyereményjátékoknál egyaránt - kérdés nélkül bannolni fogunk.