• Alacsony lesz a Sea of Thieves gépigénye
  • 540p felbontásban és 15 fps-sel is futtatható PC-n
  • Természetesen támogatja a 4K-s felbontást és a 60 fps-es sebessége is
  • Akárcsak a platformok közötti játékot

Ugyan a Sea of Thieves teljes gépigényét még nem fedte fel a Rare, az biztos, hogy ezt is elindíthatjuk majd 4K-s felbontással, is kisajtolhatjuk belőle a 60 fps-es sebességet, ami valószínűleg táposabb PC-t követel majd meg, de Ted Timmins vezető dizájner szerint nem csak azokra gondoltak, akik atomerőművekkel rendelkeznek.

A játék ugyanis PC-n akár 540p-s módban is futtatható, 15 fps-es sebességgel, s állítólag mindez nem igazán megy a látvány kárára. Timmins szerint azért tehetik meg, hogy ilyen alacsony értékeket is beállíthatnak, mert a Sea of Thieves stilizált grafikája úgyszólván időtlen, kevésbé látszódik meg rajta az alacsony felbontás.

És ahogy elmondta, vannak olyanok, akik ebben a formában is élvezik a játékot, szóval bár ilyen alacsony beállítási lehetőségeket alapból nem terveztek, úgy döntöttek, nem veszik el a lehetőséget senkitől. Szóval a hivatalos, minimális gépigény, amint kijön, valószínűleg nem fog ijesztő számokat tartalmazni. Mondjuk lassan egy megjelenési dátumnak is örülnénk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!