• Nyilvános A halottak hadserege első 15 perce
  • Egy zsoldoscsapat betör a zombiktól tömött karanténzónába, hogy kiraboljon egy bankot
  • Főszerepben Dave Bautista
  • Május 21-én debütál a film a Netflixen

Az elmúlt időszakban bevett gyakorlattá vált, hogy az előzetesek mellett közzéteszik filmek nyitójeleneteit is. A Netflix is nyilvánosságra hozta Zack Snyder új zombilmjének a nyitányát, ám ezúttal kivételesen hosszú részletet kapunk: az első tizenöt percet láthatjuk, magyar felirattal. A két és fél órás mű egyébként május 21-én debütál majd a szolgáltató műsorán.

mv5bzwq4zgzkyjqtnwy4ys00mgyylwjmmdetntkwmzzimda0mjdixkeyxkfqcgdeqxvymtezmti1mjk3v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

A halottak hadserege (Army of the Dead) története a zombiapokalipszis után játszódik, amikor egy zsoldoscsapat betör az élőhalottakkal tömött karanténzónába, hogy kirabolja egy árván hagyott bank dollármilliókban dúskáló széfjét. A közös akcióra verbuválódott csapat vezetője a Dave Bautista alakította Scott Ward.

Snyder rendezése azért is különleges, mert a zaklatási botránya miatt kivágott Chris D’Elia jeleneteit utólag vették fel Tig Notaroval stúdióban, zöld vászon előtt. Vagyis digitálisan kicseréltek egy karaktert, ami miatt részben újra kellett alkotni a film legtöbb snittjét. Snyder egyébként egy videóban beszélt a forgatás nehézségeiről és érdekességeiről. A film előzetesét alább láthatjátok.