A mackó Carmen Berzatto (Jeremy Allen White) fine dining körökben mozgó fiatal séf történetét mutatja be, aki bátyja tragikus halálát követően hazatér Chicagoba, hogy átvegye a családi szendvicsező, a The Original Beef of Chicagoland vezetését. Carmynak a korábban megszokott életétől merőben eltérő közegben kell egyensúlyoznia a kisvállalkozói lét lélekölő valósága, az erős akaratú és ellenszegülő konyhai személyzet és a feszült családi kapcsolatok között, miközben meg kell birkóznia bátyja öngyilkosságának következményeivel is.

bear102464078md00006ak-1.jpg

A sorozat az ételekről, a családról, a megfeszített munka őrületéről, a hajtás szépségéről szól. Miközben Carmy, a fiatal séf a The Original Beef of Chicagoland étterem és önmaga átalakításán dolgozik, egy kemény konyhai csapattal kell megbirkóznia, akik végül a második családjává válik.

A mackó (The Bear) a Disney+ őszi műsorkínálatának része, amelyben megtalálható a Candy (október 12) című sorozat Jessica Biel főszereplésével, valamint a Rosaline (október 14), amely Shakespeare Rómeó és Júlia történetét dolgozza fel. A Titokzatos Benedict Társaság 2. évada pedig október 26-tól látható a Disney+-on.