A Disney+ Day tengernyi bejelentése után a szolgáltató közzétette októberi premierjeinek listáját is. A következő hónapot főként a horror műfaj és a Star Wars produkciók fémjelzik majd. Lássuk a kínálatot.

Horror hónap

Halloween közeledtével elérhetővé válik a kínálatban a Hókusz Pókusz, a Muppets Haunted Mansion, az Ollókezű Edward, a Buffy, a vámpírok réme 1. és 2. évada, az Éjszaka a házban és a Sziklák szeme 2. évada. Ti melyiket kedvelitek a legjobban?

Még több Marvel

Az Amazon: Ügyvéd (She-Hulk) lezárulta után elérhetővé válik Tobey Maguire Pókember trilógiája.

Premiersorozatok- és filmek

  • The Walking Dead 11. évad – október 3.

Az utolsó évadban Daryl, Maggie és a hőseink feszült küldetésre indulnak Negannel, hogy szembeszálljanak a titokzatos Kaszásokkal. Eközben Eugene csoportjának be kell olvadnia a közösségbe, hogy segítséget juttathassanak el Alexandriába.

twd1117jd10130598-rt.jpg
(A képek forrása: Disney+)

  • A mackó – október 5.

Az FX új vígjátéksorozata, A mackó az ételekről, a családról, a megfeszített munka őrületéről, a hajtás szépségéről és a rögös utakról szól. Miközben Carmy, a fiatal séf a The Original Beef of Chicagoland étterem és önmaga átalakításán dolgozik, egy kemény konyhai csapattal kell megbirkóznia, akik végül a második családjává válik.

bear108464084md00941f.jpg

  • Candy: Halál Texasban – október 12.

Candy Montgomery egy 80-as évekbeli háziasszony és anya, aki mindent az elvárt módon tett – jó férj, két gyerek, szép ház, és még a vétkek is gondos tervezés és kivitelezés eredményei –, azonban amikor megfelelés okozta nyomás egyre magasabbra nő benne, a tettei a szabadságért kiáltanak. Egészen addig, amíg valaki csendre nem inti. Halálos végeredménnyel.

candy101tr01718rt.jpg

  • A nagy dobás 2. évad – október 12.

Egy elitből kiszorult kosáredző utolsó esélye lehet az elit magángimnázium, aminek csapatát el kell juttatnia a győzelemig. Érzékeny történet egy edző és tinédzser játékosainak viszonyáról és közös munkájáról.

big-shot-e1630595419763.jpg
(A kép forrása: Variety)

  • Rosaline (film) – október 14.

Shakespeare klasszikus szerelmi története ez a film, egy friss és komikus csavarral: Júlia kuzinja, Rozalin szemszögéből ismerjük meg az eseményeket, aki történetesen Rómeó szíve hölgye. Míg a fiú meg nem ismeri Júliát. És akkor a vérző szívű Rozalin ravasz tervet sző, hogy szétszakítsa a híres szerelmespárt, és visszanyerje a lovagját.

ros-08500r3comp.jpg

  • War of the Worlds 3. évad – október 19.

Csillagászok egy másik galaxisból érkező jelet észlelnek, ami a földönkívüli intelligens élet egyértelmű bizonyítéka. Napokon belül az emberiséget szinte teljesen kiirtják, és amikor idegen űrhajók jelennek meg az égen, a túlélők felteszik az égető kérdést: kik a támadók, és miért akarnak minket mindenáron elpusztítani?

wotw.jpeg
(A kép forrása: joe.ie)

  • A Titokzatos Benedict Társaság 2. évad – október 26.

Mr. Benedict és Kettes Számú eltűnnek Európában, ezért a gyerekek magukra vállalják, hogy megtalálják őket. Miután elutaznak, rájuk találnak, de Dr. Curtain új hadműveletének hatása alatt találják őket. Dr. Curtin ellenőrizetlen módszereinek következményei szörnyűnek bizonyulnak: a gyerekeknek meg kell találniuk a módját, hogy megállítsák őt, mielőtt szeretett Mr. Benedictjük, valamint világszerte több ezer ember visszavonhatatlanul megváltozna.

screenshot2021-05-22-10-08-56-24copy1080x720.jpg
(A kép forrása: Antaranews)

  •  Star Wars: Jedihistóriák, 1. évad – október 26.

Hat rövid történetet látunk két ikonikus karakter életéből: talán nem meglepő, A klónok háborúja és A rossz osztag alkotói ezúttal Ashoka Tano és az ifjú Jedi Dooku gróf kalandjaiba nyújtanak betekintést. Hőseink az epizódok során olyan döntéseket hoznak, amik meghatározzák sorsukat. Windu mester, Qui-Gon Jinn és Anakin Skywalker is felbukkan majd a képernyőn.

Folytatódik az Andor

Októberben folytatódik az Andor tizenkét epizódból álló nyitóévadja. Jó hír a rajongóknak, hogy a Disney már megrendelte a következő szezont is. A Birodalom fénykorában játszódó széria a Lázadás megszervezésének kezdeti időszakát mutatja be.

Ti mit vártok legjobban októberben? Írjátok meg kommentben!