• Szeptember 24-én rendezik a TUDUM nevű eseményt
  • Exkluzív hírekkel és kedvcsinálókkal is szolgálnak majd a rajongóknak

Az előzetesekkel és bejelentésekkel tarkított, illetve érdekes kedvezményeket kínáló Disney+ Day után a rivális streaming platform, a Netflix is megtartja éves rendezvényét. Idén szeptember 24-re, vagyis jövő szombatra esik a TUDUM (a szolgáltató szignálzenéjéből született a név), amin nem pusztán részt vesznek népszerű sorozatok és filmek alkotói, illetve szereplői, hanem exkluzív hírekkel és kedvcsinálókkal is szolgálnak majd a rajongóknak.

netflix-tudum-2022-1.jpg
(A kép forrása: What's on Netflix)

A hivatalos leírás szerint öt műsort tartanak aznap, amik a világ különböző pontjairól jelentkeznek be. Feltételezhetjük tehát, hogy a Netflix – spanyol vagy koreai produkcióinak sikerén felbátorodva – igyekszik regionális tartalmakat is előtérbe tolni. A program magyar idő szerint 4 órakor kezdődik Koreából, majd 7:30-kor az indiai régióba látogatunk, este 7-kor két részes műsorral jelentkeznek az USA-ból és Európából, fél 9-kor Latin-Amerika következik, a nap pedig szeptember 25-én 6 órakor zárul Japánban.

Alább láthatjátok a Stranger Things, A nagy pénzrablás, a Lupin, a Squid Game, Az Esernyő Akadémia, A korona, A Bridgerton család és más népszerű sorozatok főszereplőivel készült beharangozó videót.