• Premierdátumot egyelőre nem kapott, de karakterfotók érkeztek a Szexoktatás 4. évadjából
  • A Moordale gimiből progresszív szemléletű főiskolára kerülnek hőseink
  • Mindenki a saját útját járja, Otis például terápiát indítana az új iskolában
  • Maeve-et az amerikai elitegyetemen lenyűgözi híres irodalomtanára

Az Eufória és a Szexoktatás (Sex Education) nagyjából egyidőben robbant be az akkor még két fő riválisra épülő streaming piacra. Míg az HBO-n sötétebb, depresszív hangvételt favorizálták, a Netflix könnyed végéről fogta meg a középiskolás évek jellemző problémáit. A nagy sikerű brit sorozat a Moordale gimiben játszódik, ahol diákok egymást segítő szexuális tanácsadást indítanak. Az eleinte üzleti alapon folyó tevékenység végül botrányhoz vezet, ami radikális változást von maga után az iskolában.

sexeducationseason3news1.jpg
(A kép forrása: Tech Advisor)

A negyedik évad hivatalos leírása alapján kevésbé egységes, inkább a különböző karakterekre fókuszáló történetre számíthatunk. Ola, Lily, Olivia és Emily is távozik, míg a többiek a kapuit lezáró Moordale-ből a rendkívül progresszív szellemiségű, nem versengés alapú, jóga kerttel büszkélkedő Cavendish főiskolára kerülnek át. Otis ismét terápiát indítana, Eric fél új iskolatársaitól, Aimee a művészetek felé fordul, Adam továbbra sem tudja, milyen képzést volna érdemes választania, míg Maeve a patinás amerikai Wallace Egyetemen űzheti nagy álmát.

A Schitt’s Creek című sorozat népszerű főszereplője, Dan Levy is csatlakozik a stábhoz, Maeve egyik oktatóját, neves írót alakít majd. Mellette újoncként tűnik fel Thaddea Graham (Ki vagy, Doki?; A Baker Street-i vagányok) és Marie Reuther (Kamikaze) is. Premierdátumot egyelőre nem tűzött ki a Netflix, néhány karakterfotó viszont érkezett a következő szezonból, rajta régi és új szereplőkkel.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A képek forrása: THR)