A nyári uborkaszezon végeztével az HBO sikersorozatok új évadját és ígéretes premierszériák sorát beharangozó előzetessel csalogatja képernyő elé a közönséget. Műsorra kerül többek közt a média és a politikai világának korrupt összefonódását bemutató Utódlás negyedik évadja, Aubrey Plaza részvételével visszarepülünk A Fehér Lótusz álomszerű, vagy épp sötét luxusszállójába, a Szex és New York nyomdokain folytatódik az És egyszer csak..., jön a Titánok, illetve elkészült a Los Angeles Lakers kosárcsapatának aranykorát bemutató Winning Time új szezonja. Alább láthatjátok a csatorna előzetesét, mi pedig külön ajánlunk nektek öt produkciót a szolgáltató kínálatából.

Sárkányok háza

Az első Trónok harca testvérsorozatban a Targaryen család országlásának fénykorában járunk, amikor belviszályok tarkítják a sárkányok házát. Vajon a higgadtabbak, a taktikusok, az erőszakosak vagy a rendhagyó módon kijelölt trónörökös tudja majd megszilárdítani hatalmát Westeros földjén?

A sorozat nyitóepizódjáról írt méltató kritikánkat itt olvashatjátok.

The Idol

Sam Levinson, az Eufória, valamint a Malcolm és Marie alkotója könnyed vígjátékokkal kezdte pályáját, mára azonban elkötelezte magát a látványos vizuális megoldások közé szorított depresszív párkapcsolati és társadalmi melodrámák mellett. The Weeknd és Lily-Rose Depp főszereplésével készült új sorozata egy életvezetési tanácsadó-coach és egy tündöklő popsztár kapcsolatát mutatja be. A lenti képsorok alapján betekinthetünk a celebvilág kokainmámoros, hedonista, sekélyes és kiszámíthatatlan kulisszái mögé. A kamerák mögött ezúttal nem Rév Marcell, hanem a fehérorosz Arseni Khachaturan áll.

The Last of Us

Ma megérkezett a Sony és a Naughty Dog sikercímén alapuló élőszereplős sorozat előzetese. A disztópikus történet a zombiapokalipszis kitörése után játszódik Amerikában. A Pedro Pascal alakította Joel a fertőzés megállításának ígéretét hordozó tizenéves lánnyal – Ellie szerepében Bella Ramsey – vág át Amerika veszélyes földjén. Sarah és Bill párosát Nico Parker és Nick Offerman játssza. Várhatóan 2023-ban kerül képernyőre az adaptáció.

Doom Patrol

A harmadik évadban valódi Pokoljáráson ment keresztül, sőt zombivá vált és kannibálkodott a szuperhős csapat. Hogy a következő szezonban milyen 18-as karikás kaland várható, egyelőre nem tudni, amint premierdátumot sem hirdetett még a produkció.

Az Úr sötét anyagai

Évek múltán tér vissza a Phillip Pullman regényciklusát adaptáló sorozat az HBO képernyőjére. Folytatódik a párhuzamos univerzumok között utazó kislány története, akinek számtalan sötét démonon és gonosz lényen kell átverekednie magát, hogy megtalálja a saját lelkének egy darabját hordozó állatot. Főszerepben Dafne Keen (Logan), Ruth Wilson (A viszony) és az új szezonban visszatérő James McAvoy (Az – Második fejezet).

Ti melyik sorozatot várjátok legjobban?