• Az HBO Max Erdélyben, a Bélesi tó környékén elkészítette A híd magyar feldolgozását
  • Tucatnyi idegen találkozik a vadonban, akik mind a 30 milliós fődíjért küzdenek
  • A nyeremény eléréséhez közösen kell építeniük 250 méteres hidat

Noha az utóbbi hónapokban elég sokat olvashattunk az újraszervezett Warner Bros. Discovery égisze alá tartozó platformok, így például az HBO fokozatos leépítéseiről, regionális tartalomgyártásból való kivonulásáról, most mégis magyar produkcióval rukkol elő a Max. Népszerű angol reality show, A híd (The Bridge) meghonosított változatával jelentkezik a szolgáltató.

ahidbelesitofotoh6321b84ea18f6.jpg
(A képek forrása: HBO Press Hungary)

A játék nagyon egyszerű: tucatnyi idegen találkozik a vadonban, akik mind a 30 millió forintos fődíjért küzdenek. Ám a nyeremény eléréséhez 250 méteres hidat kell építeniük közösen az erdélyi Bélesi tó környékén. Csapatként versenyt futnak az idővel, miközben egyenként is erkölcsi dilemmákkal szembesülnek, áll a műsor hivatalos leírásában.

ahidjelenet3fotoh6321b83c97254.jpg

A műsor házigazdája a korábban újságíróként tevékenykedő, mára ismert youtuber, Magyarósi Csaba, aki magvas gondolatokat osztott meg a produkció kapcsán. „Nagyon tetszett ennek a műsornak az üzenete, hogy a szereplőknek össze kell fogniuk és közösen kell alkotni, megépíteni valamit a semmiből. Ez szerintem 2022-ben, Magyarországon különösen fontos és a műsor nézése közben talán mindannyian tanulhatunk valamit az együttműködés erejéről.”

Az eredeti show előzetese: