• A Frostpunk harmadik DLC-je az On The Edge címet kapta
  • A kiegészítő új pályát, új sztorit és új mechanikákat is hoz majd magával
  • A megjelenése pedig még idén nyáron várható

2018 egyik nagyon kellemes indie megjelenése kétségkívül a Frostpunk volt, mely egy fagyos, alternatív történelmi korba ültette át a városmenedzsment műfaját, megfejelve néhány nagyon kemény döntéssel és egy igen egyedi látványvilággal. A játék épp ezért végül a pénztáraknál és a kritikusoknál is remekül teljesített, a 11 bit Studios pedig azóta sem állt le a támogatásával: az elmúlt bő két év alatt több ingyenes frissítést és két nagy DLC-t is elkészítettek a Frostpunkhoz, nemrég pedig azt is bejelentették, hogy idén nyáron érkezik a harmadik komolyabb kiegészítő.

Az On The Edge címet kapó bővítmény New London azon lakóinak kalandjait fogja elmesélni, akik a Nagy Vihar után útra keltek, hogy teljesítsenek egy igen speciális küldetést. A DLC ennek megfelelően teljesen új sztorival és teljesen új térképpel érkezik majd, ráadásul ha ennyi nem lenne elég, egy sor új mechanizmust is kapunk majd a nyakunkba, melyek még nehezebbé teszik a túlélést a jégbe fagyott világban.

Az eddigiek alapján az On The Edge tehát egy kifejezetten érdekes és combos kiegészítőnek tűnik, azonban a rajongók öröme mégse lehet teljesen felhőtlen: ez lesz ugyanis az utolsó DLC, amit a 11 bit Studios kiad a játékhoz, utána pedig már az újabb projektjeikre fogják fókuszálni minden figyelmüket.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!