• Összeállt a Halo tévésorozat stábja
  • A forgatás jövő hónapban kezdődik

A Showtime tavaly jelentette be, hogy tévésorozatot forgat a Microsoft legjobb exkluzív sorozatából, a Halo-ból. azonban a produkciót decemberben otthagyta a rendező, Rupert Wyatt. A sorozat teljes stábja mostanra állt össze, jelentette a Variety, így a bemutató is késik, azonban a budapesti forgatás már következő hónapban elkezdődik, a premierre pedig 2021 első negyedévében kerülhet sor.

Három színész csatlakozott a projekthez, amit a Showtme, a 343 Industries és az Amblin Television együttesen fejleszt. Danny Sapani Jacob Keyes kapitányt fogja alakítani, a színész a Doctor Who vagy éppen a The Crown című sorozatokból lehet ismert, de játszott a Star Wars: Az utolsó jediben is. A másik két leigazolt név Olive Gray és Charlie Murphy. Előbbi egy tudóst, utóbbi pedig egy árvát alakít, akit az idegenek neveltek fel. Természetesen Master Chief sem maradhat ki egy Halo sorozatból, ő is szerepet kap, de ezt régóta tudjuk.

Kép forrása: Rex/Shutterstock

A Showtime az alábbi stábfotót osztotta meg a Twitteren. Az összes fontos szereplő helyet kapott rajta, reméljük a sorozat meg fogja ugorni a lécet, és olyan minőséget ad majd, amit a videojáték sorozatba tartozó címek is képviselnek. A terjesztésért a CBS Studios International felel majd.