A TT Games és a Warner Bros. ma bejelentette legújabb játékát, amely a Marvel-univerzumot házasítja össze a LEGO minifigurákkal. A program a LEGO Marvel Super Heroes nevet kapta, s a történet szerint Nick Fury a Bosszúállókkal és egyéb híres képregényhősökkel igyekszik megmenteni a Földet a bosszúra szomjazó Loki haragjától, és Galactus, a Világok Felfalójának éhségétől.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a számtalan klasszikus Marvel-karaktert LEGO minifigurák formájában kelthetjük életre, hogy igazi családbarát játékélményt és szórakozást biztosítsunk a LEGO Marvel Super Heroes játékkal. A játékosok hősies végső küldetése a világ megmentése, miközben LEGO New York híres látványosságait fedezik fel, és a kaland a Földön túl repíti őket a Marvel Univerzum ikonikus helyszíneire.” -- Tom Stone, a TT Games Publishing ügyvezető igazgatója.

Az idén ősszel PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Wii U-ra, PlayStation Vitára, Nintendo DS-re és 3DS-re megjelenő játékban több mint 100 Marvel-karaktert irányíthatunk, köztük Pókembert, Vasembert, Rozsomákot, Amerika kapitányt, Hulkot, Thort, Lokit, sőt még Galactust is. Velük érdekes feladványok és epikus csatajelenetek várnak minket az egyedi történet során, ami természetesen nem nélkülözi a TT Games eddigi játékaiban már megszokott humort sem.