• Május 21-én indul az Overwatch Anniversary 2019 event
  • Egy hétig ingyenesen lesz játszható
  • 9 új skinre számíthatunk

Ezen a héten ünnepli megjelenésének harmadik évfordulóját az Overwatch, és ahogyan azt már megszokhattuk, ezúttal sem marad el a születésnapi esemény: május 21-én startol az egészen június 10-ig tartó Overwatch Anniversary 2019 event, amibe bárki belekóstolhat majd.

overwatch-ingyenes-hettel-es-uj-skinekkel-jon-a-szuletesnapi-event.jpg

Az Overwatch május 21. és május 28. között ingyenesen lesz játszható minden platformon, így azok is belekóstolhatnak (immáron sokadjára) a Blizzard hero-shooterébe, akik nem vásárolták meg a játékot. Emellett az új tartalmak sem maradnak el: összesen 6 új Legendary és 3 új Epic skin lesz megtalálható a loot boxokban, valamint új táncmozdulatokat kap majd Baptiste, Ashe és Wrecking Ball is.

Ahogyan az lenni szokott, visszatérnek a dobozokba azok az itemek is, melyek a korábbi szezonális események során voltak megszerezhetőek, egy Legendary item pedig mindenki számára garantált, hiszen aki bejelentkezik az Anniversary event alatt, az kap egy Legendary Loot Boxot. Emellett az Arcade módba is visszatérnek ideiglenesen a korábbi brawlok, napi rotációban.