Nem is szaporítom a szót, jöjjenek a számok! Az Overwatch nyílt bétája alatt 9,7 millió játékos vett részt a küzdelmekben, 81 millió játékórát öltek bele, ez pedig majdnem 5 milliárd percnyi időtartam! 37 millió meccsre került sor közel hat nap alatt, ez pedig azt jelenti, hogy a Overwatch béta lett a Blizzard történetének legsikeresebb próbája.

Mike Morhaime, a Blizzard vezetője és társalapítója kijelentette, hogy el van ragadtatva ettől a hihetetlen számtól. A cégnek az volt a célja, hogy annyi ember próbálhassa ki az Overwatch-ot PC-n, PS4-en, Xbox One-on, amennyi csak tudja, még a start előtt, a fogadtatás pedig nagyon pozitív volt. Jövő héten hétfőn egyébként megjelenik egy animált Overwatch rövidfilm, ami a Dragons (Sárkányok) címet viseli. 

A rövidfilm mottója: "Minden halál becsületet ad. A becsület megváltást." A rövidfilm közép-európai idő szerint este hét órakor válik elérhető ezen az oldalon, és azt meséli el, hogyan alakult ki a konfliktus a Shimada klán két tagja: Hanzo és Genji között. 

Meg fogjátok nézni?

overwatch-animated-short-dragons.jpg