• A Marvel több, eddig nem bejelentett játékon is dolgozik
  • Ezek konzolokra, mobil készülékekre és VR-ra érkeznek
  • Mindegyik önálló történet lenne, nem egy film vagy sorozat promóciós terméke

A Marvel nem csak mozifronton, de a videojátékok piacán is igyekszik feltörni. Lassan elkészül a Marvel vs. Capcom: Infinite, az Insomniac egy Spider-Man játékot heggeszt, a Square Enixnél is van egy Avengers-projekt, és úgy tűnik, ez csak töredéke annak, ami valójában készül, legalábbis ez derült ki Jay Ong, a Marvel alelnökének szavaiból.

A Gamespotnak adott interjújában elmondta, hogy a képregényekben utazó cég további AAA-kategóriás játékokon dolgozik, amik továbbra is függetlenek lesznek a filmektől és televíziós sorozatoktól, de még a képregényektől is. Az eltávolodásra a Spider-Man játékot hozta fel, amiben lesz egy hófehér Pókember jelmez, amilyet még nem láthattunk korábban. Ilyen és ehhez hasonló megoldásokban gondolkodnak, hogy minél önállóbb történeteket kreálhassanak.

A videojátékok egy része konzolokra (és valószínűleg PC-re), másik része mobil készülékekre készül el, de néhány VR-program is szerepel a listájukon, de hogy mikor melyik érkezik, egyáltalán mikor jelentik be ezeket, arról nem szólt a fáma. Az biztos, hogy a Marvel vs. Capcom: Infinite szeptemberben jön, a Spider-Manhez és a Square Avengers-játékához egyelőre nincs dátum. Ugyanakkor előbbiről már hallottuk, hogy 2017-ben jelenhet meg.