Egy olyan történet, melyben felhőkarcoló méretű robotok harcolnak hasonlóan otromba nagy idegen lények ellen, tökéletesen adja magát egy játékadaptációhoz, várható volt tehát, hogy a nyáron mozikba kerülő, Guillermo del Toro rendezésében készülő Pacific Rim a monitorjainkon is meg fog jelenni.

Az ausztrál korhatár-besorolással foglalkozó hivatal oldalán a napokban feltűnt a Pacific Rim játékadaptáció, melyet érdekes módon a WWE-játékokkal foglalkozó Yuke’s készít, s ez a csapat is adja ki a terméket. Ezek szerint egy digitális úton terjesztésre kerülő, nagy valószínűséggel verekedős játékról van szó, mely mellesleg M besorolást kapott.

A VG24/7 elképzelése szerint a Pacific Rim-játék annak idején egy teljes értékű program lehetett a THQ gondozásában, a cég ugyanis jó kapcsolatot ápolt a rendezővel és a Yuke’s gárdájával is, de az összeomlás után valószínűleg az történhetett, hogy a projektet teljes egészében átvette a fejlesztőcsapat, amely most a film premierjére igyekszik elkészülni a munkával.

Pacific Rim-játék készül

Pacific Rim -- Megjelenés: nem ismert -- Gépigény: nem ismert