• Hatodik szezonjához érkezett a Call of Duty: Warzone és a Call of Duty: Modern Warfare
  • Ami többek között két új karaktert és rengeteg apróságot hozott magával
  • Például a verdanski metrót, mely lehetővé teszi a gyorsutazást az egyes megállók között

Noha már a küszöbön a Call of Duty: Black Ops Cold War debütálása, az Infinity Ward természetesen még nem állt le a tavalyi CoD támogatásával, így ma reggel befutott a Call of Duty: Modern Warfare és a Call of Duty: Warzone hatodik szezonja. A frissítés legfontosabb újdonsága a két új karakter, Farah és Nikolai, de rajtuk kívül kapunk még új fegyvereket, új multis pályákat és egy új battle passt is természetesen.

Az igazán fontos változások azonban a Warzone-ban jelentkeznek, itt ugyanis a hatodik szezonnal feltűnik egy metrórendszer, aminek a segítségével az egyes megállók között tudunk pillanatok alatt utazni, illetve a peronon értékez zsákmányt is találhatunk, nem árt azonban észben tartani, hogy a szerelvény csak akkor indul, ha épp nincs tűzharc az állomás területén.

mw-s6-announce-armored-royale.jpg

A másik újdonság az Armored Royale játékmód, ahol minden csapat egy páncélozott és fegyverekkel teleaggatott teherautóval kezd, ahol újjá is éledhetnek, azonban ha ez a kocsi megsemmisül, akkor a következő halál minden csapattagnak végleges lesz, a végén pedig természetesen az nyer, aki utoljára marad életben.

Mindez azonban csak a kezdet, ugyanis természetesen menet közben is érkeznek majd a frissítések. Október 20-tól november 3-ig például élesedik majd a Haunting of Verdansk című esemény, ami valószínűleg egy halloweeni megmozdulás lesz, hogy csak a legfontosabbat emeljük ki a szezon közben várható újdonságok közül.