Hogy mi az a Paragon? Száradjanak le az ujjaim, ha tudom. Az Epic egy semmitmondó bejelentés után csak a bétára történő jelentkezést tudta felajánlani – ennyiből legalább sejthetjük, hogy valami multiplayeres cucc lesz –, illetve elkezdett karaktervideókat nyomatni. A sort a bejelentéskor a kiborgszerű, puskás Twinblast nyitotta, majd jött Steel, egy agyonpáncélozott, kékfejű figura, őt pedig három további marcona, katonaszerű alak követte.

A sorban harmadik karakter Sparrow volt, aki láthatóan nem kalóz, hanem valami fénynyíllal hadonászó leányzó… Oké, amennyit tudunk a Paragonról, ettől még akár kalóz is lehet.

Eztán következett Dekker, aki szintén nő, viszont valamiféle kardot szorongat és a páncélzata engem kicsit Nova és Kerrigan ghost páncéljára emlékeztet a StarCraft 2-ből.

A sort végül a minap beharangozott orrszarvúszerű rusnyaság, Grux zárta.

És ezzel elvileg tényleg vége az unalmas, információval nem kecsegtető karaktervideóknak, legalábbis korábban ennyi figurát jelentett be az Epic. Szóval, ha minden igaz, ezután talán már valami tartalmasabb jelenik meg a PC-re valamikor 2016-ban érkező Paragonról, esetleg egy gameplay-videó, egy normális trailer vagy valami bővebb sajtóanyag. Mert ennél semmitmondóbb reklámkampánya eleddig kevés játéknak volt.