• Holnap jelenik meg a Pascal's Wager iOS-verziója
  • Ez egy akció-RPG, melyet a Dark Souls inspirált
  • 15 perces gameplay videót tudunk mutatni róla
  • Az Android-változat pár hónap múlva érkezik

A Dark Souls hatásáról a komplett videojáték-iparra már megemlékeztünk az évtized legfontosabb trendjeit összesítő cikkünkben, most pedig újabb bizonyítékát láthatjuk ennek, itt van ugyanis a Pascal's Wager, amely szintén óriásit merít a FromSoftware játékából - a csavar az, hogy egy mobilos címről van szó.

pascals-wager-igy-nez-ki-a-mobilos-dark-souls.jpg

Egy Souls-szerű akció-RPG-t egyáltalán nem könnyű átültetni mobilra, nemcsak a hardveres korlátok, hanem az irányítás miatt is természetesen, ám a kínai Tipworksnek úgy tűnik, többé-kevésbé sikerült. Hogy mennyire jól, azt ráadásul hamar ki is deríthetjük, hogy iOS-verzió ugyanis már holnap, január 16-án megjelenik, méghozzá 7 dolláros áron. Az androidos telefonnal rendelkezőknek 2020 második negyedévéig kell várniuk, miután erre a platformra - érthető okokból - több időt vesz igénybe az optimalizálás.

És hogy miként fest a Pascal's Wager mozgásban? Erre is meg tudjuk adni a választ az Android Tools negyedórás gameplay videójának hála, melyben egy iPhone 11 Pro készüléken fut a játék, jó szórakozást!