A héten a Telltale jóvoltából megjelent Batman-játék első részéhez egy nagyobb lélegzetvételű javítás érkezett. Ahogy azt korábban megírtuk, a program PC-n még a szokványos technikai malőrökön túl is számos problémával küzdött. A Batman: The Telltale Series Steam-oldalát szinte egyből elárasztották a negatív értékelések, amelyek a kontroller támogatásának hiányát, a teljesítménnyel kapcsolatos gondokat, az elhibázott grafikai beállításokat, valamint a hangcsúszással lefutó átvezetőket emelték ki a hibák sora közül.

A panaszok szerencsére meghallgatattak a Telltale-nél, és a fejlesztők egyből kiadtak egy javítást, amely orvosolja a legégetőbb hibákat. A patch például arra kényszeríti a programot, hogy a dedikált grafikus kártyán fusson, ahelyett, hogy visszaállítaná magát az integrált kártyára. Emellett a frissítés után lehetőség nyílik olyan új grafikai beállítások használatára, mint a választható magas teljesítmény vagy magas minőségű textúrák.

Ezzel remélhetőleg legalább az alapvető futtatási gondok megszűnnek, míg a többi, apróbb hibát a jövőbeli patchek orvosolják majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!