Rohamtempóban köszöntött be a december, vele együtt pedig az év utolsó PC Guruja, amely talán az egész 2016-os esztendő legtartalmasabb száma is lett egyben. Kössétek fel a gatyát, mert lesz mit olvasgatni a fa alatt – és akkor a teljes játékunkról még nem is beszéltünk!

2016 legjobbjai

Kezdjük a nyilvánvaló év végi extrákkal, mint amilyen az esztendő legjobbjait felsorakoztató cikkünk, aminek végén természetesen 2016 legjobb játékát is megválasztottuk. Ezen felől kilátogattunk a Blizzconra (oké, virtuálisan, de akkor is!), az ott bemutatott újdonságokról és érdekességekről pedig 4 teljes oldalon számolunk be. Ami pedig a bemutatókat illeti, címlapunkat a Warhammer 40.000: Dawn of War III díszíti, amiről mindent megtudhattok az újságból, sőt még egy kis extra warhammeres alapozóval is készültünk nektek, biztos ami biztos.

Minden megjelent

Persze bemutatók ide, early access játékok oda, a decemberi szám ezúttal is a tesztekről szólt, és hát jutott az év végére fontos játék épp elég. Rögtön ott van a Watch Dogs 2, amit az első rész vegyes fogadtatását követően olyan irányba tolt a Ubisoft, hogy a lehető legtöbb fiatal játékosnak tetsszen – tesztünkből kiderül, sikerrel járt-e a francia kiadó. Megjelent továbbá az év végi FPS zuhatag két fontos szereplője is, a Titanfall 2 és a Call of Duty: Infinite Warfare, sőt utóbbi még a Call of Duty 4: Modern Warfare Remasteredet is maga után vonta. Mindegyik nagy durranást kivesézzük az újságban, sőt a radar alatt érkező, de azért igencsak nagyot durranó Killing Floor 2-re is rávetjük magunkat, a tesztet pedig egy taktikai útmutatóval is megfejeljük, biztos, ami biztos.

Kezeink közé kaptuk továbbá a Tyranny című epikus szerepjátékot, amit a Pillars of Eternity fejlesztői hoztak tető alá, hogy egy, még az említett elődnél is nagyobb RPG szülessen. Aztán elkészült végre a Dishonored 2 is, a játék, amit nagyon sok olvasónk várt. És mindemellett befejeződött a Hitman első évada, befutott a legújabb Pokémon-játékpáros, kiegészült a Dark Souls III és felkerült Steamre a vidámpark-szimulátorok két titánja, a Planet Coaster és a RollerCoaster Tycoon World… és ez még mindig nem minden! Most már talán értitek, miért mondtuk, hogy brutálisan tartalmas szám lett a decemberi PC Guru. A teljes felhozatalt egyébként ide kattintva érhetitek el.

És ez még semmi

De persze nincsen Guru rovatok és extrák nélkül. A Blizzcont, a Best of… összeállítást, a Warhammer-alapozót és a Killing Floor 2 taktikai útmutatót már említettük, a szokásos indie-összeállítás azonban még hátravan, csakúgy, mint az év végi vásárlási hajrára időzített hardverrovat, amiben általános tanácsadó cikket olvashattok a karácsonyi gépfejlesztéssel kapcsolatban, akad benne ÁlomPC, elmondjuk, milyen is egy igazi gamer ház, és még a PlayStation 4 Prót is leteszteljük, csak hogy megtudjátok, érdemes-e betenni a fa alá vagy sem. Egy szó mint száz, a rovatok is az ünnepek szellemében készültek, érdemes ezeket is átnyálazni, főleg ha új alkatrészre vagy gépre vágytok.

PC Guru 1612 - naptár

Ráadásul mindemellett egy meglepetéssel is jelentkezünk, a PC Guru decemberi számában ugyanis egy Dawn of War III posztermelléklet lapul, ami történetesen naptár is – ilyen régen volt utoljára a Gurunál, érdemes kirakni a falra, már csak azért is, mert jó előre bejelöltük rajta a PC Guru 2017-es megjelenéseit, nehogy már lemaradjatok az újságról.

Teljes játék

Decemberi teljes játékunk a steames Lords of the Fallen - Deluxe Edition, amit annak idején nem csak a PC Guruban tiszteltünk meg egy kellemes 82 százalékos értékeléssel, hanem bizony az egész világon kivívta magának az elismerést. Aki nem ismeri a programot, annak röviden álljon itt, hogy egy kifejezetten látványos akció-szerepjátékról van szó, ami a Dark Souls nyomdokain haladva mutatja be, milyen lenne egy olyan világ, ahol az emberiség fellázadt az istene ellen. További részletekért erre tessék!

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzéknél lévő matricán található matricára nyomtatott kódsorokat nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!

 A DECEMBERI PC GURU DECEMBER 8-TÓL KAPHATÓ

AZ ÚJSÁGOSOKNÁL ÉS A HIPERMARKETEKBEN.

PC GURU 16/12