Tavaly ilyenkor az egész Guru ünnepelt, ugyanis akkor töltötte be 25. életévét a nyomtatott magazin. Most, a 26. születésnap idején bár bulit nem csaptunk, igyekeztünk egy kiemelkedően gazdag és összetett Gurut készíteni, ami az E3-as felhozatalnak és a játékok exkluzív kipróbálási lehetőségének hála nem esett nehezünkre.

Kezdjük is a dupla borítónkat díszítő Assassin’s Creed Odyssey-vel, amiről részletes bemutatót olvashattok a Guruban. A játék a szerepjátékok irányába löki a sorozatot, meglátjuk, mi sül ki belőle. Hasonló megújulásra készül a Metro Exodus, amit volt szerencsénk személyesen is kipróbálni, ráadásul még az E3 előtt. Az eddig szűk folyosókon játszódó shooter legújabb része nyitott pályákkal és kötetlen sorrendben teljesíthető küldetésekkel készül a 2019-es esztendő kihívásaira, ezekkel kapcsolatban pedig a fejlesztőket is sikerült meginterjúvolnunk. De volt szerencsénk játszani a Battlefield 5-tel, szemügyre venni a Fallout 76-ot, kezünk ügyébe venni a Nintendo teljes E3-as felhozatalát, és még sorolhatnánk – a teljes tartalmat itt érhetitek el.

PC Guru 1807
A JÚLIUSI PC GURU JÚLIUS 12-TŐL KAPHATÓ
AZ ÚJSÁGOSOKNÁL ÉS A HIPERMARKETEKBEN!

Az E3-as előzetesek és az elmaradhatatlan Early Access-címek mellett a tesztek sem maradhattak el. Kezdetnek elmerültünk a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyrban, mely a magyar NeocoreGames legújabb játékaként régóta mozgatta a fantáziánkat – a teszten túl interjúztunk is a srácokkal. Továbbá alászálltunk a pokolba az Agonyban, roncsderbiztünk a sok éves késéssel megjelent Wreckfestben, és földön, vízen, levegőben száguldoztunk a The Crew 2-ben. A stratégiák kedvelői se szomorodjanak el, mert mind a Jurassic World Evolution, mind pedig a Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War bekerült a júliusi lapszámunkba, a Total War: Warhammer II legfrissebb DLC-jéről már nem is beszélve.

Szóval volt mit tesztelni júniusban, holott korántsem ez minden, ami belefért a hónapba: interjúztunk a Blizzarddal (a HotS volt a téma), eltöltöttünk egy hétvégét a Euro Truck Simulator-játékok fejlesztőivel (JohnBart és Gebbbe tették büszkévé a Gurut), kilátogattunk a Computexre (két oldalon meséljük el, milyen is egy ilyen rendezvény testközelből), leteszteltük a nyár legérdekesebb telefonjait, és persze a szokásos rovataink is visszatértek (Radar alatt, Láthatatlan hősök, Levorv). A teljes tartalomért erre tessék!

Júliusi teljes játék: Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Júliusi teljes játékunk a 2016 végén debütált Shadow Tactics, mely a Commandos-sorozat nyomdokain haladva igyekszik megizzasztani a taktikai stratégiák rajongóit. A japán Edo-korszakban játszódó program nemcsak szemet gyönyörködtető grafikát, kihívásban gazdag küldetéseket és egymástól merőben eltérő karaktereket tartogat, hanem több tucat órányi játékidőt is, azaz akik egy tartalmas, több nyári estét is felölelő játékra vágynak, keresve sem találhatnának jobbat a Guruhoz mellékelt steames Shadow Tacticsnál.

KÓDBEVÁLTÁS

A tartalomjegyzéknél lévő matricán található matricára nyomtatott kódsorokat nem a Steamen kell felhasználni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni matricán található kódot, az eredmény pedig egy Steam-kód lesz, amit már beválthattok a Valve áruházában.

A matricán található kódot csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csakóvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on!