A PC Guru legújabb előfizetői akcióját kifejezetten azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik már rendelkeznek élő PC Guru előfizetéssel, hiszen a jelenlegi akciónk keretén belül lehetőség van egy hónappal meghosszabbítani a meglévő előfizetést, ráadásul a csomag része egy PC Gurus póló is, méghozzá igen jutányos áron.

Persze a lehetőség nem csak a meglévő előfizetők számára érhető el, hiszen bárki benevezhet az egyhavi előfizetésre, és ebben az esetben nem csak a befizetést követő PC Guru magazin érkezik meg garantáltan, de a póló is. Ez utóbbi ráadásul elérhető S, M, L és XL méretben is, tehát mindenki megtalálhatja a számára ideális kiszerelésű PC Gurus ruhadarabot.

A PC Gurus pólóval kiegészített egyhavi előfizetés árai az alábbiak szerint alakulnak -- érdemes figyelembe venni azt is, hogy az itt szereplő összegek már a postázás költségét is tartalmazzák!

  • Egyhavi PC Guru előfizetés (hosszabbítással) + PC Gurus póló: 4000 Ft
  • Egyhavi PC Guru előfizetés + PC Guru póló: 4500 Ft

Hosszabbítás esetén az egy hónap automatikusan hozzáíródik a már meglévő előfizetéshez, egyéb esetben pedig a befizetést követő aktuális lapszám kerül kipostázásra az előfizetőknek. A pólót a magazintól függetlenül, a befizetés megérkezését követően postázzuk a megadott méretben, a megadott címre.

KATT IDE, HA SZERETNÉD A PÓLÓT ÉS A PC GURUT!

PC Guru előfizetés PC Gurus pólóval