Tíz év szünet után, idén tavasszal jelent meg a PC Guru új különszáma, de novemberre tető alá hoztunk egy újat!

Az új, ismételten 52 oldalas kiadvány ezúttal nem egy sorozatra fókuszál, hanem napjaink egyik legnagyobb, legismertebb és talán legsikeresebb kiadójának összes fontosabb játékára. Arról a Ubisoftról van szó, amely 1986-os alapításakor még csak egy aprócska városka elhanyagolhatóan kicsi cége volt, de 28 év alatt felküzdötte magát a csúcsra, és mára nincs olyan kontinens, ahol ne lenne jelen, legyen szó Európáról, Ázsiáról, vagy épp Amerikáról.

Éppen ezért szinte végtelen mennyiséget lehet írni a kiadó 2014-es őszi és 2015-es kínálatáról -- de 52 oldalnyit biztosan. A magazin hasábjain megismerkedhetsz a Ubisoft történetével, megtudhatod, milyen forradalmi újításokat hoz a Unity az Assassin's Creed életébe, vagy hogy miért nevezhetó trónkövetelőnek a taktika shooterek mezőnyében az új Rainbow Six. Ez persze még nem minden: a tartalmi oldalt fejlesztői interjúkkal erősítettük meg, elbeszélgetve a legnagyobb Ubisoft-sorozatok alkotóival előző és aktuális játékaikról.

Nem elég? Van még jó hírünk: a magazin mellé dupla oldalas posztermelléklet jár, sőt, egy teljes verziós játék, méghozzá nem is egy kis cím. Az, hogy pontosan mi is jár a lap mellé, egyelőre még maradjon titok: Ubisoft-játékról van szó a közelmúltból... de a többit inkább csak később mondjuk el, mert nem szeretnénk minden puskaport ellőni. Na, jó, a legfontosabbat még azért eláruljuk:

A PC Guru Ubisoft különszám november 3-án kerül az újságosokhoz, 1500 forintos áron.

 PC Guru Ubisoft különszám

...VAN MÉG ITT EGY DOLOG

Novemberi PC Guru? Ubisoft különszám? Ez már ebédre is sok, és ez még nem minden -- novemberben ugyanis saját videojáték-rendezvénnyel is jelentkezünk! A PC Guru Show november 16-án, 10:00-tól 18:00-ig várja a látogatókat Budapesten, a Millenáris csarnok "B" épületében.

PC Guru Show

Miért éri meg eljönni?

Például mert személyesen is kipróbálhatod a Ubisoft különszámban szereplő idei játékok szinte mindegyikét, és az olyan kiadók legújabb portékáit is szemügyre veheted, mint a Sony, az Activision, vagy a Warner Bros. Games. Egész napos színpadi programokkal is készülünk, ahol a PC Guru írói, szerkesztői mesélnek a legújabb játékokról, és néha ajándékokat is a közönség közé szórnak.

Ez még mindig nem elég? Akkor mi van, ha azt mondjuk, hogy League of Legends bajnokság is lesz, és egy komplett bolt is, hogy a helyszínen vehessétek meg az ősz legnagyobb játékait, ha úgy tartja kedvetek?

A PC Guru Show-ra bejutni egy módon lehet: a Ubisoft különszám megvásárlásával, vagy a helyszínen, vagy az újságosoknál. Kihagyni semmiképp se ajánlott: egyrészt mert jó lesz (teljesen pártatlanul mondjuk!), másrészt mert a hozzá adott teljes játékot önmagában drágábban tudod csak megvenni a boltokban, mi pedig még egy komplett újságot is adunk hozzá, ami talán meghozza a kedved olyan címekhez, melyekről lehet, hogy nem is hallottál, vagy eddig nem tudtad biztosan, akarod-e őket.

Pontosan milyen játékok lesznek ott, milyen meglepetéseket tartogat még a Ubisoft különszám, és mi lesz a pontos programlista? Azt az elkövetkező hetekben természetesen eláruljuk. Ha nem akarsz lemaradni semmiről, kövesd a PC Guru Show / Ubisoft tudástárunkat, a Facebook oldalunkat, és a Facebook eseményünket, így garantáltan azonnal, első kézből értesülhetsz a fejleményekről!