A Bud Spencer és Terence Hill filmek egyet jelentettek a felhőtlen szórakozással azoknak, akik a 80-as, 90-es években nőttek fel. A szőke kékszemű és a szakállas "kamion" mindig elintézték a rosszfiúkat, miközben kiosztottak több tucat pofont, és nem mellesleg aktív hatást gyakoroltak a nevetőizmokra is. 

A Slaps and Beans a pofonosztók hivatalos játékaként fog megjelenni, ha a Kickstarter kampány sikeres lesz. A Trinity Team által kitűzött cél 130 ezer euró, amiből 44 ezer már összejött, és a kampányból még több, mint egy hónap hátravan. És hogy kikből állnak a fejlesztők? Természetesen a két színészóriás rajongóiból, egy kicsi, de lelkes csoportból, akik az ötlet magját egy független versenyre dolgozták ki. A feladat egy spagetti western játék megalkotása volt, maximum egy hónapos határidőn belül. Ez volt a Slaps and Beans elődje.

d1c6eae50ac516f35370b531217178c2original.png

A demó nagy tetszést és lelkesedést aratott, így a fejlesztők kapcsolatba léptek a két színésszel, hogy engedélyüket kérjék a nevük, alakjuk, filmjeik felhasználására. Ezt meg is kapták, sőt Bud Spencer halála előtt kifejezetten kérte, hogy készüljön el a játék. A Slaps and Beans tehát készülőben van, és csak a rajongókon múlik, hogy megvalósul-e a projekt. És hogy mit fog tartalmazni? Mindent, amiért a filmeket szerettük. Nevetést, vicceket, pofonokat, a két színészt, és rengeteg minijátékot. Olyan klasszikusokat, mint a sör-virsli versenyt, a piros autó sárga tetővel vezetését. És persze a filmekből vett klasszikus zenét (a tűzoltózenekari fellépésre emlékeztek?), ezekre a költségvetés egy külön részét különítették el a fejlesztők, valamint híres filmbeli helyszíneket (Miami, Pongo-Pongó és a vadnyugat), retro pixel-art grafikát és ko-op multiplayert. Erre érdemes pénzt befizetni, már csak a nosztalgiafaktor miatt is, de nem utolsósorban azért, mert pofonokból és babból soha nem elég!

90f63997d382aca102dab71c81365098original.png