Megérkezett a kánikula és vele a júniusi PC Guru magazin, amiben a változatos gamer tartalom mellett most három steames teljes játék várja az érdeklődőket a Men of War Trilogy képében. A csomag tartalma: Men of War, MoW: Assault Squad, MoW: Red Tide. Vonuljatok egy hűvös szobába, és éljétek át a háború poklát!

Júniusban összesen 11 előzetes került a Guru oldalaira, köztük olyan címek, mint a Tales from the Borderlands, a Call of Duty: Advanced Warfare, a The Evil Within, vagy éppen a Killing Floor 2. A 2014/06-os szám ezúttal öt hétig készült, így bőven volt időnk kiutazni Londonba, ahol lehetőségünk volt megtekinteni a Gauntletet, a LEGO Batman 3-at és a Middle-earth: Shadow of Mordort is, és természetesen a tapasztalatainkról cikkeket is olvashattok.

Szinte hihetetlen, hogy idén 15 éves a Counter-Strike, és ezt a szép jubileumot egy hatoldalas áttekintéssel ünnepeljük, melyben a sorozat elemzése mellett helyet kapott egy Kodiak interjú is.

Tesztekből sincs hiány ebben a hónapban, ráadásul igazi nagyágyúk vannak terítéken, hiszen május során megérkezett a Watch Dogs, a Wolfenstein: The New Order és a The Incredible Adventures of Van Helsing II is. Mindhárom játéknak kitüntető figyelmet szenteltünk, megatesztekben elemezve őket, és a júniusi Guruból kiderül, hogy ki tudta tartani a korábban hangosan hirdetett ígéreteket.

Persze nem csak a nagyokkal foglalkoztunk, további 13 versenyző várja, hogy elolvassátok róluk a véleményünket. Ott van például a katasztrofális The Amazing Spider-Man 2, vagy éppen a Bound by Flame, a felújított Age of Mithology, de nem feledkeztünk meg a Tropico 5-ről és a Men of War: Assault Squad 2-ről sem. A teljes listát ezúttal is a MAGAZIN menüpontra kattintva böngészhetitek át.

Ami a magazin többi részét illeti, ezúttal sem maradtok hardverek nélkül, hiszen SteelSeries gamer-egér, monitorok, egy ASUS erőgép és más csemegék várják, hogy megismerjétek őket. Ezen felül visszatérnek a szokásos rovatok, például a Dot-A-lapok Chris prezentálásában, a Klasszikusok újrajátszva a Flatout 2-vel, és Második kör a Euro Truck Simulator 2-vel a főszerepben!

1406cover.jpg

A magazint Június 12-től keressétek az újságosoknál!

 

TELJES JÁTÉK: MEN OF WAR TRILOGY

Ahogy azt feljebb már említettük, júniusban nem egy, hanem rögtön három steames teljes játék jár a magazin mellé, méghozzá a Men of War Trilogy. A csomag tartalma: Men of War, Men of War: Assault Squad és Men of War: Red Tide. Mindhárom második világháborús stratégia, méghozzá olyan, ami órákra, napokra, hetekre képes a monitor elé szögezni, ha rákaptok az ízükre. A trilógiáról KÜLÖN CIKKBEN tájákozódhattok részletesebben, méghozzá házi szakértőnk, Tika tolmácsolásában.

KÓDAKTIVÁLÁS

Habár a mostani teljes játékaink is steamesek, megváltozott a kódok beváltásának menete: a DVD tasakra nyomtatott kódsort nem a Steamen kell beütni, hanem a PC Guru Online kódbeváltó oldalán. Ehhez mindössze egy ingyenes regisztrációra van szükség, majd a belépést követően a böngészőben el kell navigálni a kódbeváltás oldalra, ott be kell ütni a DVD-tasakjára nyomtatott kódsort, az eredmény pedig három Steam-kód lesz, azokból pedig a steames aktivációt követően három teljes játék, öröm és boldogság.

A DVD-tasakon található PGO-s kódokat csak egyszer lehet felhasználni, de összesen tízszer lehet megpróbálni a beváltást, így ha elgépelsz egy karaktert, akkor sem kell félned, nem fog eltűnni a teljes játékod. Ha mind a tíz alkalommal hibás kódot adsz meg, a rendszer 24 órára letiltja a kódbeváltás funkciót, úgyhogy csak óvatosan! Ha problémát okozna a kódbeváltás, olvasd el a Kódbeváltás tudástárunkat a PC Guru Online-on.