Kapcsolódó cikkek:

Az Obsidian klasszikus RPG-je nagy sikert aratott a Kickstarteren, rengeteg ember támogatta, és ezt a fejlesztők egy nagyon jó játékkal hálálták meg, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy világszerte immár több mint félmillió példányt adtak el a Pillars of Eternity-ből.

Webshop ajánló
Pillars of Eternity
  • PC

Feargus Urquhart, az Obsidian vezérigazgatója szerint minden egyes elért mérföldkő hihetetlen a számukra, éppen ezért a Pillars of Eternity egy életre szóló élményt adott nekik. „Tudván, hogy már több mint fél millió ember osztozik ezen az élményen, egyszerre hízelgő és megtisztelő. Szeretnék köszönetet mondani a rajongóinknak és a támogatóinknak. Alig várjuk, hogy felfedhessük, mit teszünk legközelebb Eora világával.”

A Pillars of Eternity eddig egy kiegészítővel, vagyis, ha úgy vesszük, egy fél kiegészítővel, a The White March Part 1-nal bővült ki augusztus folyamán, illetve 2016-ban érkezik egy táblás játék is Eora világára alapozva, a Lords of the Eastern Reach. Emellett készülőfélben van a The White March Part 2 és hallani pletykákat a tervezett folytatásról is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!