A PlanetSide 2 PC után PS4-re is meg fog jelenni, azt azonban ne várjuk, hogy a konzolos és személyi számítógépes játékosok egymás vérét onthatják majd a virtuális csatatereken, a sokak által kért cross-platform multiplayer ugyanis itt sem lesz jelen -- jelentette be a Sony Online Entertainment.

A probléma az, hogy a frissítések nem lennének egymással szinkronban: lehet, hogy PS4-re egy hetet vagy csak egy napot késne az aktuális patch, de még ez is nagyon sok, így kizárt, hogy a két tábor egymással játsszon. Kárpótlásképpen viszont lehetséges, hogy átvihetjük majd egyik platformról a másikra a profilunkat. 

A PlanetSide 2 tervezője, Matt Higby azt mondta, hogy ennek már nincs leküzdhetetlen technikai akadálya, hiszen az átirat és a PC-s verzió is ugyanazzal a formátummal dolgozik, az egész csak a szervek frissítésétől függ, de azt már nem ígérte, hogy meg is fogják valósítani, egyelőre csak tervezik.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

PlanetSide 2 -- Megjelenés: 2012. november 20. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 3GHz, RAM: 4 GB, VGA: SM 4.0, DX 10 / 512 MB, HDD: 15 GB