Az ígéreteknek megfelelően pontosan 7:00-kor kezdődik a műsor.

Vicces videót mutatnak, ami arról szól, hogy manapság mennyivel könnyebb játszani, mint évtizedekkel ezelőtt, természetesen PS4 játékokra: Uncharted 4-re, Driveclub-ra, további címekre fókuszálva.

Uncharted 4-gyel kezdődik a program, Nathan találkozik a halottnak hitt testvérével. Érzelmes a videó, ahogy Nathan mesél az átélt kalandjairól reggelbe nyúlóan, bemutatva a párbeszéd alakításának lehetőségeit. A testvér természetesen bajban van, azért jelent meg. 

A 2014-es PS Experience kiváló tapasztalat volt a japán cég számára és a Sony örül, hogy újra megrendezheti az eseményt: azok, akik részt vesznek rajta, azok mind szeretik a játékokat, és a PlayStationt, mint konzolt.

Final Fantasy VII Remake – reakciókat mutatnak az E3-as bejelentésre, az újraalkotott program remekül néz ki, a harc pörgős, a Square Enix képviselői lépnek a színpadra. Kitase-San arról beszél, hogy új tartalmakat is alkottak a játékhoz, Nomura-San pedig ígéretet tesz arra, hogy rendszeresen fognak új információkat megosztani a programról. A játék PC-re készült verziója pedig már elérhető PS4-en.

Shelby Cox lép a színpadra, hihetetlen energiával kezdi mondandóját. A Call of Duty: Black Ops III megdöntött minden rekordot, az Awakening DLC 2016 elején érkezik, elsőként PS4-re, egy hónappal minden más platform előtt. Ráadásul elindul a Call of Duty World League e-sport liga, melynek összdíjazása 3 millió dollár!

Az erő a PlayStation-el van, tehát Star Wars: Battlefront - Battle of Jakku játékmenet videó bemutató.

Battleborn: Randy Pitchford (Gearbox) lép a színpadra. Arról beszél, hogy a Battleborn című játékban az idők végén a hősöknek egyetlen csillagot kell uralniuk. 25 hős, szóló, és kooperatív játékmenet, osztott képernyős játékmenet, hamarosan indul a nyílt béta, azok, akik részt vesznek benne, ingyenesen kapnak egy teljesen új karaktert.

A 16. karakter egy Toby nevű, robotruhába öltözött pingvin, aki támadó és védekező fegyverekkel is fel van szerelve.

battleborn-600x327.jpg

Street Fighter V! Yoshinori Ono lép a színpadra. F.A.N.G. a SFV új karaktere, az első évben a premier után további hat karaktert kap a játék. 

street-fighter-5-fang-roster-addition-art.jpg

A Yakuza Zero megjelenik nyugaton is, a Yakuza 5 pedig jövő héttől elérhető lesz a PSN-en.

Gio Corsi a Dead Start prezentálja, sci-fi környezetben játszódó űrlövölde, jutalmakkal, többszereplős játékkal, indie grafikával. Kellemes, de már láttuk.

Az Adult Swim Games hat játékot ad ki 2016-ban, köztük egy Double Fine címet is. Ennek apropóján Tim Schafer lép a színpadra, aki a Day of the Tentacle Remastered játékmenet-videóját mutatja be, ami PS4-re és PS Vitára érkezik 2016 márciusában. Sőt, jön a Full Throttle Remastered is.

A Pyschonauts kap egy teljesen önálló kalandot is, kifejezetten a PlayStation VR-re tervezve. A Psychonauts in the Rhombus of Ruin az első és a második Psychonauts közötti eseményeket meséli el, azt, hogy Raz és barátai hogyan mentették meg Lily apját.

Az Invisible Inc. PS4-re érkezik 2016-ban! A Klei Entertainment pedig a Don't Starve: Together-t jelenteti meg PS4-re. A Hitman: GO PS4-re és PS Vitára is megjelenik, ahogy a The Last Blade 2 is.

Bastion, Bit Trip, Nuclear Throne PS4-re és PS Vitára érkezik.

Guns Up! Ingyenesen játszható stratégia, ki nem találjátoK: PS4-en és PS Vitán mától elérhető.

Fat Princess Adventures a következő játék, a Carmina Burana zenéjével bemutatva.

A Ratchet & Clank remekül néz ki, a széria rajongóinak kötelező alkotás lesz. Ugyanolyan vicces, szórakoztató, mint az eddig megjelent részek. Eddig ez a leghosszabb demó a mai napon, a Ratchet & Clank film pedig 2016 áprilisában jelenik meg a mozikban.

Eljött a PS VR ideje. A bemutatott techdemo nem mutatja meg a VR valóságát, a kommentelők szerint is unalmas a műsor. A VR-nek az a feladata, hogy alapvető módon változtassa meg a szórakoztatást, de az Eagle Flight sem mutatja meg, hogy ez hogyan fog megtörténni. További érkező cím a Job Simulator, a Golem, a 100 Ft Robot Golf, amit szóló, osztott képernyő és multiplayer módban is lehet játszani.

Ace Combat 7 megerősítve. A bemutatott videó remek, hozza a sorozattól elvárt színvonalat.

A Destiny: The Taken Kingben három héten át tartó versenysorozat veszi kezdetét december 8-tól, amelyben mindenki részt vehet, aki rendelkezik a játékkal. A Sparrow Racing leginkább a SW: Racerre hasonlít, kár, hogy csak ideiglenes esemény.

Az utolsónak bemutatott játékok a HOB, a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom és a Paragon voltak, ami korai hozzáférésben 2016 tavaszán lesz elérhető. Nem volt rossz a show, de azért bizonyos címek hiányoztak: nem láttunk semmit a Zero Horizonból, sem a Quantic Dream új játékából. Ti elégedettek vagytok?